Onze diensten

Bouwbedrijf Dionisius werkt voor vaste en nieuwe klanten: particulieren, bedrijven en overheden. Bij ons is een afspraak een afspraak. We werken met hoogwaardige materialen en onze vaste onderaannemers kiezen net als wij voor topservice en -kwaliteit.

NIEUWBOUW

Bouwbedrijf Dionisius werkt op projectmatige basis voor particulieren en utiliteitsbouw (onderwijs, zorg en commercieel vastgoed). Steeds vaker werken we in het luxere segment, maar voor elk nieuw huis, nieuwe bedrijfshal of overheidsgebouw geldt: service hoort erbij. Onze klanten begeleiden we van het begin tot het einde van een project. Denkt u over nieuwbouw en zoekt u een betrouwbare, kundige bouwpartner? Wij komen graag praten.

VERBOUW

Wilt u graag een aanpassing aan uw woning? Heeft uw bedrijfspand uitbreiding nodig? Voor ons is elke verbouw uniek. Of u nu een ander dakraam wilt of een uitbouw nodig heeft. Maatwerk is daarbij leidend. En door onze ervaring en realisaties kennen we natuurlijk ook alle mogelijkheden en beperkingen van een verbouwing. Wij voorzien u graag van professioneel advies.

ONDERHOUD

Goed onderhoud van onroerend goed is belangrijk. Niet alleen om het woon- of werkcomfort op peil te houden, maar ook om de waarde van uw pand te verhogen of de levensduur te verlengen. Goed voor een pand zorgen bespaart bovendien onnodige of onverwachte kosten. Onze klanten zijn vaak woningbouwverenigingen en vastgoedinvesteerders, maar als particulier of Vereniging van Eigenaren kunt u natuurlijk ook bij Bouwbedrijf Dionisius terecht – voor een totaal onderhoud of kleine onderhoudswerkzaamheden. Neem gerust contact met ons op.

RENOVATIE

Een woning of bedrijfshal renoveren – en dat is alles wat vervanging of herstel nodig heeft – vraagt vakkennis en een gedegen, doordachte aanpak. Ook dit is een sterke pijler van Bouwbedrijf Dionisius. Het isoleren van vloeren, gevels en daken bijvoorbeeld, of het vervangen van dakbedekking, voegwerk, goten, kozijnen en deuren. Wij adviseren graag wat voor uw huis/bedrijfspand het beste is. Onze vakmensen zorgen voor de puntjes op de i.

RESTAURATIE

Bouwbedrijf Dionisius heeft de specifieke kennis in huis die restauraties van monumenten nu eenmaal vragen. Het vraagt misschien wat meer voorbereiding en kennis van zaken en (schaarse) authentieke bouwmaterialen, maar het resultaat is er dan wel naar. Niet zelden combineren we verbouw met restauratie tot spannende, sprekende resultaten. Het ‘oude’ ambacht geven we graag door aan de jongere generatie professionals in onze onderneming.