Wat doen wij?

Bouwbedrijf Dionisius is breed georiënteerd. We hebben betrokken, goed opgeleide en ervaren specialisten in huis die als vanzelf schakelen tussen verbouw, renovatie en onderhoud, nieuwbouw en restauratie. Onze klanten kunnen rekenen op een gedegen bouwadvies, waarbij we persoonlijke aandacht en overleg vanzelfsprekend vinden. En dat geldt natuurlijk tijdens het (hele) bouwproces. Korte lijnen, met één aanspreekpunt voor de klant, maken dat we snel en adequaat kunnen handelen.

Ons hechte team bestaat uit echte vaklieden, stuk voor stuk uitstekend opgeleid. Elke klus klaren ze nauwgezet. Uiteraard gebeurt dit altijd in goed overleg met de opdrachtgever. Om onze kennis en ervaring niet verloren te laten gaan, hebben we ervoor gekozen erkend leerbedrijf te zijn. Jong talent krijgt bij ons een gedegen opleiding.

Bouwbedrijf Dionisius is:

Een veelzijdig bouwbedrijf met klinkende eindresultaten. 
Voor vrijblijvend contact: bel telefoon 0348 – 56 19 09

WONINGBOUW

Bouwbedrijf Dionisius kan uw nieuwbouwproject van het begin tot het einde begeleiden. Vrijstaand, twee onder één kap, een boerderijwoning of misschien een herenhuis? Graag denken wij met u mee bij het creëren van een huis dat bij u past. Bouwbedrijf Dionisius is van alle markten thuis en heeft de kennis, ervaring en vakmanschap om iedere opdracht tot in detail te realiseren.

UTILITEITSBOUW

Zowel kleine als grote opdrachtgevers kiezen voor Bouwbedrijf Dionisius als het gaat om utiliteitsbouw. Bouwbedrijf Dionisius wordt veelvuldig betrokken bij uiteenlopende projecten. Dit varieert van bedrijfshallen en kantoren tot winkelpanden en hotels. Branchegerichte ontwerpen, aangepast aan de bestaande infrastructuur, vormen de basis voor een ideale op maat gemaakte pand. Op wens van de opdrachtgever wordt het pand geheel bedrijfsklaar opgeleverd. Dus, inclusief installaties en inrichting.

ONDERHOUD, VERBOUW EN RENOVATIE

Met een gestructureerde en heldere werkwijze gaan wij aan de slag met uw verbouwing, renovatie of onderhoud en kunnen wij ook randzaken regelen zoals vergunningen en het uitvoeren van bouwtekeningen en constructieberekeningen. Hierbij wordt de kwaliteit gegarandeerd door onze kwaliteitsnorm en krijgt u een vast aanspreekpunt binnen onze organisatie zodat die altijd op de hoogte is van uw project.